• Fysieke counseling

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn. Ongeacht leeftijd, geslacht, herkomst of de sociaal maatschappelijk positie van ouders. In tijden waarin onze maatschappij verhardt, is dit niet altijd een makkelijke opgave. Wanneer kinderen gepest worden kan dit grote invloed hebben op hun ontwikkeling. Met name het zelfvertrouwen kan beschadigd raken en niet tot volle bloei komen. Daarnaast staat kinderen uit groep 8 van het basisonderwijs een spannende tijd te wachten wanneer ze een van de grootste veranderingen van hun leven gaan doormaken; namelijk het doorstromen naar het voortgezet onderwijs. Zelfs bij de meest sterke kinderen kan het zelfvertrouwen worden beïnvloed door dit spannende vooruitzicht. Om deze kinderen te helpen weerbaar te worden of te blijven, hebben wij het programma “Jij maakt het verschil” ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie.

 

Cliënten over Stichting RCT

  • “Ik kon mijn oren niet geloven. Het gevoel van erkenning wat ik kreeg was onbeschrijflijk.”

  • “Dit is eigenlijk de kern. Mijn zelfvertrouwen en mijn eigenwaarde is weer opgebouwd. Ik mag er zijn. Net als ieder ander dat mag.”

  • “Zij hebben mijn droom en doel om mijn relatie te redden niet een keer ter discussie gesteld, ook al was het bijna niet te redden.”

  • “Voor het eerst in mijn leven heb ik mij overgegeven en geluisterd. De hoogmoed aan de kant gezet. Laat je een keer helpen.”

  • “En ook al ben ik er nog niet, ik ben goed op weg. Want 'zij vliegt op eigen vleugels en de lucht is haar strijdtoneel' is mijn levensmotto geworden.”

Steun ons nu en blijf op de hoogte!