Stichting RCT behaalt de vierde plaats.

Op zaterdag 18 februari 2017 vond op het ING kantoor in Leeuwarden de prijsuitreiking plaats van de wedstrijd van het ING Nederland Fonds: “Help Nederland vooruit“.
“Nederland telt tal van verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor de maatschappij. Met 'Help Nederland vooruit' van het ING Nederland fonds geven we deze initiatieven een steuntje in de rug.”

De Stichting RCT was een van de vijf genomineerden en uiteindelijk mochten we de vierde prijs in ontvangst nemen. Aan de vierde plaats was een cheque verbonden met een donatie van €1500,00. Hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Het gehele bedrag willen we benutten voor een speciaal door onze stichting ontworpen cursus voor ouderen met een fysieke beperking.

Iedereen hartelijk bedankt voor het stemmen op de Stichting RCT en het delen van onze berichten. Een speciale dank gaat uit naar aan het ING Nederland Fonds.

Natuurlijk onze hartelijke felicitaties aan alle prijswinnaars met de door hun hun behaalde prijs. Ook zij doen prachtig werk! 

Klik op een foto om het album te openen.