Joris Visser (stagiaire 2016)

Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen. Ik ben Joris Visser, ik ben een 23 -jarige student die een HBO Leisure Management opleiding volgt op Stenden University. Ten behoeve van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Stichting Resilient Care Taking. Tijdens deze stage heb ik het bestuur vooral ondersteund bij het treffen van de voorbereidingen van het Coming Out evenement van 8 oktober 2016. Ik vond het erg fijn dat mijn ideeën en inbreng meer dan welkom waren en ik voelde mij hier dan ook erg op mijn gemak. Verder heb ik ook op de dag van het evenement zelf mijn steentje bijgedragen om ervoor te zorgen dat het evenement zo goed mogelijk zou verlopen. Persoonlijk ben ik erg tevreden over het afgeleverde resultaat en behalve dat ik het erg leuk en leerzaam vond om te doen, heb ik ook bij kunnen dragen aan het maatschappelijke belang waar Stichting Resilient Care Taking zich voor inzet.