De Stichting Resilient Care Taking is volop in ontwikkeling en druk bezig met allerlei projecten. Soms vóór de schermen en vaak ook achter de schermen.

Zo zijn we nu achter de schermen heel hard aan het werk om samen met Remco, een enthousiaste student van de opleiding Film & Media van het Friesland College, een mooie promotie film op te nemen voor onze stichting. Remco is een enthousiaste en kundige student, die al weken op een zeer professionele wijze bezig is om iets moois voor ons te maken. Hij neemt interviews af, maakt opnames en verzamelt informatie voor de promotie film. Wij kijken ernaar uit om in maart deze film uit te brengen.

De samenwerking is vorig jaar tot stand gekomen tijdens de Leeuwarder Uitdaging in het Fries Museum. Dhr. Sessink, van Present Promotions, bood toen aan om één van ‘zijn studenten’ in te zetten om deze film voor ons te maken. Stichting Resilient Care Taking en dhr. Sessink hadden na kennismaking direct een match op de Beursvloer van de Leeuwarder Uitdaging in 2017.
Een goed begin…